Capicua

Ahir vaig rebrer per correu una imatge terrible. Es tracta d’un home capicua!. Tenia un cul en forma de cara. Vaja, el que vulgarment es coneix com “caraculo” tot i que tecnicament jo més aviat diria que es tracta d’un cas de “culocara”. La imatge és tant horripilant que podria destruir milions de neurones només per mirar-la un momentet. Per tant, només la penjaré aquí en cas de petició popular (es a dir, qualssevol que ho demani).I ara companys, per seguir amb la rutina de fa 1,5 setmanes, me’n vaig a nadar. M’agrada tant compartir coses que avui donaré mostres adicionals del meu ADN a la piscina del AQUA de Montcada mitjançant les restes de cabells tallats que hagin pogut quedar en precari equilibri sobre el meu meló (vinc del barber) i puguin escapolir-se habilment del speedo que tant gracilment accentua la forma del meu contenidor d’idees.

3 Replies

  • Hola Joao Leitao. Grácias. Debo decir en justicia que tu blog de fotos de viaje por todo el mundo es muy bueno. Comprobarás que ya te he añadido a mi blogroll en el apartado de Fotografía. Por cierto, te he comentado una foto del Moulin Rouge (es que la pelicula me gustó mucho) Por cierto, ¿prefieres los comentarios en español o inglés? lo digo porque veo que tu página está en inglés. Y por curiosidad, ¿en cuantos idiomas te defiendes? Con tanto viajar supongo que unos cuantos…

    Bye bye y saludos

  • hola buenas, que buen blog tienes. muy interesante. dime es possible cambiarmos de links? yo con tuyo tu con mio en blogroll links? porque yo he impenzado con mi blog nuevo: photosaroundtheworld.wordpress.com si te gusta dime en cambiaremos de links. gracias bye bye

    joao leitao

  • hola buenas, que buen blog tienes. muy interesante. dime es possible cambiarmos de links? yo con tuyo tu con mio en blogroll links? porque yo he impenzado con mi blog nuevo: photosaroundtheworld.worpress.com si te gusta dime en cambiaremos de links. gracias bye bye

    joao leitao

Comments are closed.