Gràcies per venir!!

Hola!! La festa d’ahir va anar força bé. Gràcies a tots per venir! Queda demostrat que es una bona idea reunir bons amics, bon menjar,beure i bona música per passar una bona estona. Aixó s’ha de repetir!!Us adelanto unes quantes fotos de la col·lecció que trobareu al àlbum de flickr Sant Joan 2006. Ah…no recordo si us havia avisat que la meva Canon també retrata els pensaments i la veu…

Primer premi al somriure més bonic

Ana dijous Zubelzu

Los machos vigilantes…no pierden de vista a posibles depredadores

Caught on camera!!
Fins la propera!!

5 Replies

 • Juan Carlos, asegurate de limpiar bien la baticao antes de usarla como anillo vibratorio casero. No veas como me han quedado las paredes!!! Voy a tener que pintar…

 • Pues no he probado yo esto del anillo vibrador… seguro que es más diver ponerse un anillo de estos que no uno de los que se ponen en las manos. Quiza me compre uno con el kit de conectividad completo, esto es…a la red eléctrica con su transformador de 230 a 12 voltios, conexión al encendedor del coche, chuko de petaca trifásico para el provisional de obra, miniplaca solar para usarlo en la playa y en la montaña, funda estanca para usarlo bajo el mar…ah! y con conexión a tierra por seguridad, que en cuestiones sexuales me han dicho que es primordial!

 • Cuuuaaaaaannnndddddoooo sseeeee
  leeeeeee acaaaaabaaaaan lassss piiiilasss aaaa essstttoooo….

  La verdad es que no lo hemos probado, aunque no me importaria
  😉

  (P.D. ¿ Si me ato la baticao al asunto en cuestion, vale igual ?)

 • ….Molt bé “Almendruco” …t’ho has currat que te ca…!!! .La veritat és que la festa va estar molt bé, i sobretot per veure cares conegudes, que si no fos per tu, segurament ves a saber quan ens haguéssim vist. Em va fer molta ilusió veure al Ramonaco i a la Sònia, al Dani, conèixer per fi a la seva dona…, a l’Ana i a l’Antònio… que segueix tant cachondo com sempre i comptar amb la seva presència significa diversió assegurada, i com no…a l’Ester que també feia un munt d’anys que no la veia….i està iguaaaal!!!! …hi ha persones que sembla que el temps no passi. M’ha agradat mol els comentaris captats en directa per la teva Cànon. Ara això sí…Paaaauuu…5 sin sacarla…esto no te lo crees ni en broma tio!!!!! ….Por cierto….alguien ha probado el anillo vibrador”???? …un salut!!! J+3

Comments are closed.