Deja de buscar respuestas y las encontrarás

Almendruco’s Trick

El misterio de la vida consiste en dominar el viejo truco del almendruco

 • Licencia de uso

  Licencia de uso

   www.flickr.com
   Esto es un script de Flickr que muestra fotos del álbum Favorites. Crea tu propio script aquí.
 • Sindicación

 • Subscribir Almendruco's Trick con Bloglines

  Si quieres recibir Almendruco's Trick en tu correo, escribe tu e-mail:

  Se te enviará gracias a FeedBurner  todas las estadísticas que puedas necesitar

  JAZZTEL = CAOS

  18 May 2006

  NO us feu de Jazztel. El servei d’atenció al client et dona tota la amabilitat que vulguis però cap solució. La ineficacia tendeix a l’infinit. Pots trucar 50 vegades i parlar amb 50 persones diferents que anotaran la teva incidència, però cap persona la llegirà i li donarà solució. La técnica utilitzada no es nova…es típica de les operadores de telefonía: tot es de l’àmbit d’un altre departament, en aquell moment no tenen operatives les eines informàtiques per comprovar la informació, els servidors s’estàn reparant, cal trucar novament en un altre horari, cal confiar que miraculosament les incidències s’arreglaran soles en poques hores o dies…
  El email que de moment furula és el de EDUARD.SOLE@terra.es

  Comentarios cerrados.