Amor impossible

Felicitats a totes les mares, tant a les que estàn en forma com a les que acaben de patir alguna operació i estàn convalescents, com la meva per exemple. Ànim mama!Avui la meva germana ha agafat en braços per primera vegada al Marc. Cada dia hi ha una novetat positiva. Només cal que agafi una mica més de pes per a que li donin l’alta perquè ja respira i menja com el campió que és.

Avui el Josep Mª i la Dolors m’han obsequiat amb la primera planta natural de la casa. Gràcies!! Aixó em recorda que hauré de posar una mica de verd a la terrassa…

Ja son dues setmanes desde la entrega de claus i ha estat un no parar. Aquest cap de setmana l’he dedicat a posar totes les llums que em feien falta excepte la del bany suite. El dissabte vaig ensopegar amb una mega-botiga de làmpades que es diu Vallés Iluminación, que es troba a c/Saturno 90 a Les Fonts de Terrassa. Segur que qui hi vagi trobarà el que busca, doncs n’hi ha centes per escollir!

També he començat a penjar quadres. El piset ja s’assembla més a una llar que a una obra!

He començat a demanar preus de fer tres armaris. Demà dilluns he quedat amb el Jordi (recomanat per Esther) que será el segón pressupost. Algú me’n recomana un tercer?

L’objectiu d’aquesta setmana serà: Taula de menjador, canvi de catifa, triar un revestiment de parets de la sala audio-visual (de moment aparco la idea de posar pedra natural a una de les parets per evitar perdre 10 cm d’amplada). Travertino, la nostra història d’amor es impossible…