Taronjada

Creo que voy a ser el primer habitante del total de ocho vecinos que seremos.

Hoy ha sido un dia muy productivo, y lo curioso es que tampoco había planeado especialmente que lo fuera. Bueno, ya se sabe, a veces la vida te da naranjas y hay que hacer naranjada!!!Mi primo Jose Mª (mi mentor en temas de alta fidelidad) ha venido hoy a “videar” (guiño de la naranja mecánica dedicado a Ramón) la futura sala audiovisual que está pegada al resto del piso.

Zas!!!

Si, com anavem dient…Josep Mª, Dolors i un Ronaldinho en potència anomenat Guillem s’han oferit molt amablement a donar-me un cop de mà, i vaja si me l’han donat! He avançat molt. Ara només em quedarà transportar el llit, ordenador, coses de cuina i la càmera de fotos.

Per si això no fos prou, els amics xinesos que tenen la fruiteria al costat de casa m’han oferit de fer servir la seva mega-furgoneta per traslladar les coses més voluminoses i mobles d’ikea sense desmuntar. Mai havia portat un vehicle tant gran! Aquests xinesos son gent molt agradable, sempre amb un somriure a la cara i amb disposició per ajudar. No he pogut més que regalar-li una rosa a la dona d’ell i per ell…no sé, hauré de pensar en alguna cosa.

La instal·lació dels serveis ha estat molt més ràpida del que m’esperava. Dijous vaig tenir les claus, i avui ja tinc aigua, llum i teléfon. El dilluns a primera hora tindré el gas.
Demà (de fet avui mirant el rellotge…) muntaré i endreçaré tot el que ja he portat al pis nou.

Ja veieu amics, demà m’espera com dirien els Marx: Más madeeeraaaaaaa!!!!

One Reply

  • “Aquests xinesos son gent molt agradable, sempre amb un somriure a la cara i amb disposició per ajudar…”

    Mientras no les dejes el perro en verano…

    Lo siento, no he podido evitar la tipica bromilla de mal gusto 😉

    Saludos desde el curro

Comments are closed.