Deja de buscar respuestas y las encontrarás

Almendruco’s Trick

El misterio de la vida consiste en dominar el viejo truco del almendruco

 • Licencia de uso

  Licencia de uso

   www.flickr.com
   Esto es un script de Flickr que muestra fotos del álbum Favorites. Crea tu propio script aquí.
 • SindicaciĂłn

 • Subscribir Almendruco's Trick con Bloglines

  Si quieres recibir Almendruco's Trick en tu correo, escribe tu e-mail:

  Se te enviará gracias a FeedBurner  todas las estadĂ­sticas que puedas necesitar

  Recepta contra ferides mortals

  19 April 2006

  MĂłnica, et responc aqui el comentari per raons d’espai. (es que m’enrotllo molt…)——————++++++++++—————-

  DĂ©u meu Eduard…. a vegades penso que en la meva Ăşltima vida vaig ser un home i encara arrastro algo de la meva condiciĂł masculina…. O serĂ  que sĂłc nascuda a Marte… no ho sĂ©… nomĂ©s sĂ© que això de l’amor tĂ© tela marinera, i que sigui entre home i dona, o entre home i home o entre dona i dona, quan algĂş implica lo mĂ©s Ă­ntim que sĂłn els sentiments, la mĂ­nima ferida pot ser mortal, Ă©s com portar un nadĂł entre les mans, que l’has de cuidar però no el pots malcriar…. Carai, Eduard!!!! Com trobo a faltar les nostres enooooormes xerrades!!!!

  Petons,MONI

  ——————++++++++++—————-

  Has dit la paraula màgica: sentiments. Reconec la veritat en les teves paraules, però deixa’m afegir-ne algunes més. S’ha de perdre la por a ser ferit. Perquè sabem que passarà, tard o d’hora, en major o menor grau.
  El millor que podem fer es observar el mĂłn i a nosaltres mateixos per copsar la realitat. Això ens podria donar la perspectiva necessĂ ria per afrontar situacions de tota mena, aprenent a valorar-les en la seva mida justa. Estic convençut que a tots ens aniria molt millor en qualsevol Ă mbit (l’amor inclòs) si realment sabĂ©ssim qui som i que volem.Penso que en realitat tot, i vull dir tot, Ă©s senzill, molt senzill…o com a mĂ­nim molt mĂ©s senzill del que ens pensem. He dit pensem? …Ă©s una manera de parlar. La majoria de nosaltres no sabem pensar (no es culpa nostra, aixĂ­ ens han educat, matant la nostra curiositat, creativitat e intel·ligència innates mitjançant els arbitrarismes i l’aprenentatge forçat de matèries que poc o res tenen a veure amb nosaltres i els nostres interessos). Tal com jo ho veig, el sistema educatiu actual no deixa de ser una manera mĂ©s d’actuar contranatural que obtĂ© com no podia ser d’altre manera uns resultats desastrosos per l’individuo.

  Els poders fĂ ctics han creat un sistema, un mĂłn “fictici” (trista i paradoxalment em refereixo al mĂłn real) que ens diu que hem de tenir un ego fort, que hem de lluitar contĂ­nuament, competir, ser els millors, guanyar batalles, acumular coneixements i coses, guanyar molts calers i gastar-ne encara mĂ©s… PAREU EL CARRO QUE JO EM BAIXOOOO!! El sistema ens educa a travĂ©s de molts mecanismes, tots amb la mateixa finalitat: controlar la nostra ment. Us informo -en cas que algun burro no se’n hagi adonat- que ho han aconseguit. Si algĂş dubta del que acabo de dir, ho sento, però en el seu cas el control es total! La bona noticia es que hi ha una manera de revertir la situaciĂł. Per fer-ho, evidentment haurem de fer les coses de manera diferent a l’habitual. Ja saps, quan una estratègia no funciona, hi ha que canviar d’estratègia. Per començar cal desconnectar la ment de tant en tant. Això s’aconsegueix mitjançant la meditaciĂł, que consisteix en buidar la ment i no pensar en res. TambĂ© serĂ  de gran ajuda observar el mĂłn que ens envolta sense cap filtre del que pensem que sabem, per aprendre com son les coses i sentir la realitat de tot, una realitat que encara que els nostres sentits no puguin copsar, si podem intuir. SerĂ  necessari buidar la nostra ment de coses absurdes per poder tornar a omplir-la amb el que Ă©s essencial i bo per nosaltres. Tota la merda que la societat ens ha ficat al cap Ă©s la responsable del 100% dels nostres maldecaps. Quan hi penses, la majoria vivim molt limitats sense explotar el nostre potencial. La por i els dogmes que ens han fet aprendre a la força ens dominen i ens limiten enormement, i costen molt d’eliminar. Però cal fer-ho. Cal matar la ment, per poder obtenir una ment nova i fresca que ens sigui d’utilitat. Fem un petit inventari de coses habituals que trobem dins la nostra ment: cercles viciosos, mentides, axiomes no contrastats, dogmes, prohibicions, tabĂşs, regles, pel·lĂ­cules que ens muntem nosaltres mateixos, necessitats que no ho son, patiments amb origen incert… es de bojos. De fet, estem bojos, tots estem bojos. Això si, la majoria ho dissimulem molt bĂ© perquè aixĂ­ ens han ensinistrat.

  I tot aquest rotllo que us he fotut a que ve? Doncs ve a recolzar la meva afirmaciĂł que en quant als sentiments, hem de perdre la por, i viure l’amor de manera fluida i natural com a part que Ă©s de la vida (i una part important, certament). Qui visqui amb por de ser ferit per la parella caurĂ  inevitablement en el que es coneix com profecia d’autocumpliment. I no volem ser vĂ­ctimes dels nostres propis malsons, oi que no? Jo no. Canvia’t a tu mateix i canviarĂ s el mĂłn.

  Eduard

  Escribe una respuesta

  XHTML: Puedes usar estos cĂłdigos html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>