Creo que no sabría explicar

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.
Heu trobat alguna vegada dificultat en expressar en paraules els sentiments? El llenguatge habitual de vegades es queda curt i les paraules no son suficients. Penso que el món de les emocions pot ser de vegades massa complex i que en el procès de traduïrlo a paraules es perd informació…una valuosa informació. Pot ser frustrant no ser capaç de comunicar-se eficaçment amb algú a causa de les mancances inherents al propi llenguatge. Aquestes mancances son força evidents. Quan no acompanyem les paraules de llenguatge no verbal, el missatge que volem transmetre és com un vaixell a la deriva que no sabem si arribarà a bon port o pel contrari, s'estabellarà contra les roques de la incomprensió. Res supera la comunicació oral acompanyada d'intercambi de mirades. De fet, quan els ulls es troben, sovint sobren les paraules. Tan útils com son les paraules, crec que estàn sobrevalorades si les comparem amb altres formes de comunicació. Us recomano una cançó que m'agrada força i parla d'algú que troba una manera millor d'expressar el seus sentiments que amb paraules. Es diu "en mis besos" i la trobareu a l'àlbum La taberna del Buda, d'en Café Quijano. Gran grup. Diu així:

En mis besos (Café Quijano)

no sé si es demasiado tarde
aunque no me importa;
tantas palabras existen,
que debiera ser posible
decirlo todo, pero no es así.

hoy descubrí con todas las letras,
de una u otra forma unidas,
creo que no sabría explicar
lo que con un beso te digo:

te digo lo sincero,
te digo de ti que quiero,
te digo de mi espera,
te digo mereció la pena
tanto lustro de aprender a decir
con un simple beso.

te digo lo sincero,
te digo de ti que quiero,
te digo de mi espera,
te digo mereció la pena
tanto lustro de aprender a decir
con un simple beso.